Saveti kako da zadovoljite partnerku

Ako niste sigurni kako da zadovoljite svoju partnerku u krevetu na pravom ste mestu. Otkrićemo vam 6 saveta kako da izmamite osmeh vaše partnerke nakon intimnog odnosa.

Da se razumemo, svaka žena je priča za sebe i ima svoje jedinstvene želje u vezi sa seksom. Ipak, postoji nekoliko univerzalnih caka koje mogu značajno da doprinesu ispunjenju potreba vaše partnerke i dodatno začine vaš intimni odnos.

Lagani peting u predigri

Univerzalno pravilo dragi naši, iako će vam se možda činiti neobičnim, je da izbegavate brz fokus na genitalni deo tokom predigre. Žene vole da njihov partner pokaže interesovanje za njih. Zato, posvetite se istraživanju i upoznavanju njenog celog tela – nežno je ljubite i mazite. Dodirujte njenu kožu jer će je to dodatno uzbuditi pre nego što se usmerite na ritmičke pokrete u genitalnoj zoni.

Dok se pripremate za intimni trenutak, ne budite škrti na rečima, i pohvalite njene grudi, miris, koža, usne, bedra i osećaj dodira njenih genitalija na vašem telu. Potrudite se da se oseti poželjnom. Stavite joj do znanja koliko vas privlači i “loži”.

Otvoreni razgovor pomaže

Intimni odnos bez ijedne izgovorene reči odavno je passé! Otvorena komunikacija u seksu o tome šta ih zadovoljava, šta najviše vole, pa čak i najobičnije pitanje da li im prija, može značajno poboljšati situaciju, a partnerkinu seksualnu satisfakciju. Ovo ne samo što pomaže partnerki da razume koje su vaše želje, već joj omogućava da vam saopšti kada uživa u onome što radite i kada ne.

Zadovoljite partnerku: Koristite lubrikante

Začinite vaš intimni odnos dodatno korišćenjem lubrikanata.Iako su neke žene prirodno vlažne, mnoge će uživati u seksu više uz pomoć lubrikanta. Vaše iskustvo će biti sunzualnije jer će eventualno trenje prerasti u lagano prijatno klizanje. Silikonski lubrikanti su naročito poželjni u situacijama kada partnerka nije dovoljno vlažna, a odlično je i tokom predigre za opuštanje uz masažu.

Ne dozvolite da vaša partnerka glumi orgazam

Ako ste ikada posumnjali da je vaša partnerka odglumila orgazam, lako je moguće da ste u pravu. Jedan od glavnih razloga što žene ne doživljavaju orgazam tokom seksa je osećaj krivice koji osećaju zato što im treba više vremena nego vama. Zato se fokusirajte na njene potrebe, jer nigde ne žurite. Opustite je fizički i mentalno masažom celog tela i pažljivo istražite njene erogene zone. Pustite da strast izađe iz vas i nje, jer tek kada ste oboje skroz opušteni, brže i lakše ćete oboje doživeti orgazam.

Zadovoljite partnerku: Koristite dodatnu stimulaciju

Ukoliko ste u pozi kada ste vi gore, većini žena je teško da dožive orgazam bez dodatne pomoći vaše ili njene ruke. Zato, spustite ruku između vas i stimulišite klitoris dok se krećete. Ukoliko vam je to nezgodno, slobodno uzmite nežno partnerku za ruku i stavite na njeno međunožje. Time ćete joj staviti do znanja da nema čega da se stidi i da može slobodno da se samozadovoljava. Vas će to dodatno uzbuditi i na taj način ćete moći zajedno da dostignete orgazam, što može stvoriti nezaboravno iskustvo.

Potrudite se da ne “padnete”

Oslobodite svoju muškost i povećajte svoju želju za seksom prirodnim putem korišćenjem suplemenata na bazi afričke šljive. Afrička šljiva ne samo da će vam podići želju za seksom već može da pomogne u održavanju erekcije kao i eventualnim problemom sa prostatom. A vaša partnerka će vam biti više nego zahvalna za maestralni intimni odnos bez prestanka od početka do kraja.